Prosjektering og systemdesign

Går du med byggeplaner, men trenger teknisk bistand, samt hjelp til gjennomføring og valg av riktige løsninger? Da kan du snakke med oss i Smarthuset AS! Vi påtar oss prosjektansvaret og hjelper deg gjennom prosessen, enten det er stort eller smått. Dette kan vi hjelpe deg med.

Custominstall, montasje og oppkobling

Custominstall er ett av våre desidert største kjerneområder.
Vi har jobbet med custominstall og integrasjon av tekniske løsninger i mange år, og streber etter å levere løsninger med høy WAF faktor.
Det være seg TV-heis, innfelte høyttalere, og automatiserte løsninger.

Smarthusprogrammering

Smarthuset AS kan bistå deg ifm. programmering av ditt smarthus, enten det er xComfort, Sensio, HDL, eller andre systemer. Vi kan også bistå deg med programmering av din universale fjernkontroll til hjemmekino, eller konfigurering og oppsett av smarte IoT løsninger som for eksempel Google Home, SONOS, Philips Hue, Ring Doorbell m.m.

Feilsøking, reparasjon og utbedring

Smarthuset AS kan bistå deg dersom du har problemer med teknisk utstyr, enten det er ditt smarthussystem, audiovisuelt utstyr, feilsøking av nettverk og infrastruktur, eller feilsøke hjemmekinoen som trenger en overhalling. Vi kan raskt evaluere om det er lønnsomt å gjøre en reparasjon, eller bytte ut til nytt utstyr.

Prosjektledelse og prosjektoppfølging

Har du ikke tid til å følge opp en haug av håndverkere ifm. oppussing, så kan vi bistå med prosjektledelsen for å sørge for at prosessen blir så effektiv som mulig. Vi innehar lang erfaring innen byggebransjen, i tillegg til at vi har et stort nettverk av aktører som kan bistå ved behov.

Oppussing, interiør og snekkertjenester

Smarthuset AS kan hjelpe deg med ditt oppussingsprosjekt.
Vi har egne håndverkere, i tillegg til et nettverk av folk fra forskjellige fagfelt, som hjelper deg med prosessen fra A-Å. Det være seg snekker, maler, elektriker, AV-tekniker eller interiørkonsulent.

Prekonfigurerte "plug-n-play" løsninger

Smarthuset AS skreddersyr leveransene til å være tilpasset ditt behov og dine ønsker. Vi konfigurerer det tekniske utstyret slik at du skal få en best mulig brukeropplevelse når du mottar utstyret fra oss.
Ønsker du en "turn-key" løsning? Ja - så får du det.

Teknisk support, veiledning og fjernhjelp

Har du behov for teknisk support, veiledning, eller hjelp på teknisk utstyr, kan vi hjelpe deg "on-site", eller ved hjelp av fjernhjelp.
Teknisk utstyr kan være utfordrende for mange, men vi forsøker å gjøre terskelen til det tekniske - lavest mulig.