Hva koster et Smarthus?

Det kommer selvfølgelig helt an på hva man selv ønsker.
Kontakt oss så skal vi komme med et estimat.
Send oss en mail nederst på siden eller

Ring: 97 97 97 29

Muligheter – Et moderne Smarthus lar deg automatisere en rekke ting slik at du får en enklere hverdag. Under kan du lese mer om de vanligste valgene i et smart hjem.

Lysstyring –  Intelligent lysstyring er noe man ser i alle Smarthus. Det lar deg dimme, sensorer slår på / slukker lys automatisk og det kan selvfølgelig la seg styre via en mobil eller kun via stemmen.

Smart varme – De fleste Smarthus har varmestyring som tilbyr nattsenking, soneinndeling samt fraværsmodus. Siden varme står for en betydelig del av en boligs strømkostnader vil man dermed få en litt hyggeligere strømregning sammen med et godt inneklima.

Sikkerhet i Smarthus – Det finnes idag et bredt utvalg av smarte detektorer for vannlekkasje, røykvarsler, overvåkningskamera, dørlås-integrasjon for å nevne de vanligste. Det øker trygghetsfølelsen betraktelig å kunne vite at kaffetrakteren er slått av, samt skulle du får et varsel på mobilen om vannlekkasje så kan man ta rask affære.

Lyd & bilde i flere rom – Vi er spesialister på multirom lyd og bildeløsninger. Enten det er enkle lyd og/eller bildeløsninger for din TV-stue, en dedikert hjemmekinoløsning, eller innfelte høyttalere i tak og vegg med smart styring fra nettbrett, telefon eller laptop. Smarthuset AS leverer også rene HiFi-løsninger fra eksklusive, anerkjente merkevarer til enhver prisklasse. Våre ansatte har over 15 års erfaring fra AV-bransjen.

Hva med de skikkelig kule Smarthusene? – Ja, her er det bare fantasien som kan sette grenser. Vi pleier å si at alt er mulig. Sett oss på prøve så kommer vi opp med en helt unik løsning for deg!