Om Smarthuset

Hvem er Smarthuset AS?

Smarthuset AS eies, og drives av Even B. Mangset.

Even er tidligere håndverker med mange års erfaring som håndverker. I løpet av den tiden har han drevet med alt fra rehabilitering av  eldre bygg, til oppsetting av  nybygg. Han tok en praktisk utdannelse som “Stage-manager” (scene inspisient) på Royal Academy of Dramatic Art (2003) og senere, etterutdannet han seg som Elektronikk & IT ingeniør (2014) på Høgskolen i Oslo.

Evens interesse for elektronikk, håndverk, finish, og kule, integrerte løsninger, er bakgrunnen, og drivkraften til at han  driver Smarthuset AS.

Våre kunder skriver dette om oss på Facebook! Følg også gjerne med på vår Instagram profil der vi legger ut bilder av jobber og annet spennende i ny og ned. Smarthuset poster også av og til ting på @Twitter

Even B. Mangset
Even B. MangsetCEO

Hva er Smarthuset AS?

Smarhuset AS er en rådgiver, som tilrettelegger hele løsninger til deg og ditt behov. Smarthuset AS kjenner markedet, og vet hvordan du kan få mest mulig ut av din investering. Kjøper du et system gjennom Smarthuset AS, får du i tillegg personlig oppfølging, og direkte support hele veien.
Smarthuset AS forsøker å gi deg som kunde et avslappet forhold til alt elektronisk “kaos”. Finne smarte og integrerte løsninger. Samtidig som det ikke går ut over kvalitet. Det finnes et hav av kompliserte og dyre løsninger der ute, noe vi sørger for å styre unna.
-Jeg gjør det kompliserte enkelt. -Rett og slett.

Hvorfor Smarthuset AS?

Hvorfor velge Smarthuset AS?

Smarhuset AS har lang erfaring i bransjen, kjenner  markedet godt,  og har mange referanser å vise til.
Smarthuset er serviceminded, meget konkurransedyktige på pris, og har garantert en løsning med høy WAF. (Wife acceptance factor).
Vi kan garanterer deg at naboer, venner og kjente blir SVÆRT misunnelig når de ser hva du har fått levert av oss.
Vi samarbeider med proffe aktører, og leverer velprøvde løsninger som holder i årevis.