FINANSIERING
Ditt drømmehjem er bare noen få klikk unna!
Vårt team vil kunne gi deg en enkel betalingsplan tilpasset deg!
Ta kontakt
Trenger du mer handlingsfrihet?
Vi kan hjelpe deg med det!!
Snakk med en av våre medarbeidere, for å finne beste løsning for deg!
Ta kontakt
Vi hjelper deg med valg av betalingsløsinng!
Vær trygg på at du får den løsningen som passer best for deg!
Ta kontakt

BETAL MED FAKTURA

Uansett om du handler som privatperson, eller bedrift så er det mulig å betale med faktura hos oss. Om du betaler fakturaen på forfall, velger å utsette eller dele opp beløpet er egentlig litt opp til deg, så lenger du betaler den selfølgelig.

BETAL MED VIPPS

Det enkleste er ofte det beste. Men om du ønsker å utsette betalingen, så er det greit for oss. Vi bryr oss egentlig ikke om hvordan du betaler, så lenge du har gleden av våre tjenester og synes vi leverer det vi er forventet til å levere.

BETAL MED KORT

Stoler du ikke helt på den nye teknologien med betaling over mobiltelefon, så kan du betale på gamle måten også. Vi tar selvfølgelig kort. Kortbetaling vil foreløpig kun fungere som betalingsmiddel når du betaler fysisk hos oss.

Om Optin

Hva er

OptinPay?

OptinPay er fleksibel betalingsløsning for trygg og kontaktløs betaling som leveres av Optin Bank. Optin er en ny norsk bank som skal sette standarden for hvordan betalinger skjer i dag – og i fremtiden.

Optin Bank ASA har konsesjon fra Finanstilsynet, og er medlem av
Bankenes Sikringsfond i tillegg til
FINFO (Finansieringsselskapenes Forening).

Smarthuset AS og Optin Bank ASA har inngått avtale for å gjøre din hverdag enklere. Vi bruker deres betalingsløsning “OptinPay”. En factoringtjeneste som gir deg fleksible betalingsløsninger som sluttkunde.

Profesjonell Team med ambisjoner
Optin Bank har klare ambisjoner om å omdefinere fremtidens betalingsløsninger og banktjenester.

Ved å samle alt på ett sted, vil det være bedre og mer oversiktlig for deg som sluttbruker, så det er mindre “mas” å forholde seg til.

Betaling skal være en mulighet, ikke et hinder, for dine ambisjoner

Med fokus på kunden

Vi vet at muligheten for å betale senere er viktig for mange forbrukere. Hele 26% oppgir at de har betalt med faktura fordi de ønsker å betale på et senere tidspunkt. Videre har 23% avbrutt et kjøp fordi bedriften ikke tilbyr betalingsformen de ønsket. 

Målet er at sparing, betaling, og lån skal føles enkelt. Derfor er Optin Bank en god partner å ha både for deg som kunde men også for oss som leverandør.

Sikker avtale

Vi sørger for at du får en trygg avtale som gir deg  gode vilkår, og trygge rammer.
Ingen regninger skal komme overraskende på deg og du vil ha full oversikt over nedbetalingsplanen. Du får full kontroll på økonimien din, og kan sove godt om natten.

Tilpasset nedbetaling

Med OptinPay tilbyr vi en lett og fleksibel betalingsløsning. Du står fritt til å velge den løsningen som passer best for deg. I tillegg til Vipps, kan du også betale med faktura, dele opp regningen, velge betalingsutsettelse, eller opprette handlekonto hos oss. -Null stress!

Mer handlekraft

Oppretter du en handlekonto hos Smarthuset, vil du ikke bare ha muligheten til å få akkurat den løsningen du ønsker deg, men du vil også ha penger til overs! -En buffer rett og slett!  En handlekonto gir deg større handlingsfrihet, og du står mye friere til å velge fra øverste hylle.

Ikke la sluttsummen stoppe deg

Start drømmeprosjektet i dag!

Vi har  finnansieringsløsningene som skal til for å få det slikt du alltid har ønsket deg.

Que? - Lost in space ?

Ring oss på 97 97 97 29

Ta kontakt med oss i dag, og få mer informasjon om de forskjellige mulighetene. Vi kan hjelpe deg med både det ene og det andre.

…..Men én ting er helt sikkert: Vi betaler ikke regningene dine 😉

All tekst og innhold © Smarthuset AS 2020
Tvetenveien 32B, 0666 Oslo, Norge